Mål för 2011?

Makea: Börja träna för lk3 och ta LP3 under året. Även bli uppflyttade till högre så vi kan lägga ifrån oss brukset sen (tycker ju inte det är så vansinnigt roligt), komma igång waaay mush more med agilityn och plocka lite pinnar i klass 2! Lite utställningar blir det med, men kommer rata SKK pga deras enormt korkade nya CERT regler jag fått höra talas om. SBK here we come!

I lydnaden är vi på gång att försöka lägga om fotgåendet, inte det lättaste och det går inte på två veckor precis.... Men bättre ska det bli! Vi ska träna mer signalkontroll i freestylen och lära in lite nya trix. Ja, lite har vi o pyssla med under 2011 iaf :)


Fina fröken Blå i höstas nybadad, påpälsad efter kastrationen! Dock lossnar det stora tovor ur brallorna på henne nu. Så efter bad o fön inför MyDog finns det nog inte så mycket Makea kvar att visa upp :P haha. Söt är hon ändå ;)




Jag: Jag ska ta tag i min egen träning - det är fan ett nyårslöfte! Nu är det slut på "äta godis vilken dag i veckan som helst" och jogging, cykling och crosstrainer SKA användas! Får lägga upp ett schema åt mig själv. Jag ska jobba, spara pengar och står i valet o kvalet över att sticka utomlands en lite längre period eller skaffa mig en valp, jag vill ju ha två hundar.. Just nu lutar det åt valp då utomlands under just en längre period inte riktigt passar mitt liv. Men förhoppningsvis blir det under nästa höst en resa på en minst 3 månader. Planerna iaf, mycket beror ju på jobb o pengar såklart. Men jag har fått upp ögonen för en valpkull och kommer inte tacka nej om det blir en bra tik därifrån. Då får jag anpassa resan efter det ;) Får se vilken väg livet väljer att ta! Är tveklöst övertygad om att det lär bli bra oavsett! :D

Jag ska även lära mig att rensa på det som är viktigt för mig och inte. Jag har tagit åt mig allt för mycket och inser att man inte håller ihop om man ska göra alla nöjda. Jag har varit rätt nära att köra mig själv i botten under hösten och vägen upp är en bit, men ner dit vill jag aldrig igen! Läkarna håller fast vid att det är dold rumatiod artrit min kropp lider av och kommer inte kunna göra något mer än att ge mig smärtstillande tills det börjar visa sig på blodproverna. Innan dess kan ingen bromsmedicin ges. Men men, bara att leva med det! ;)


Frillan i höstas! Nu i januari börjar helvetet - bleka tillbaka det! Kommer under en period se ut som en jäkla morot i skallen! Men blond ska jag bli tillslut! Rödfärgat hår med sommarsol är ingen vacker syn ;) men älskar färgen!

Så min vänner! Hemskt mycket GOTT NYTT ÅR!!! :)

Makea 3år!

2007-12-27. Dagen med stort D. Dagen min stjärna föds.

Lilla flickan börjar bli stor :) Dessa 3år har gått jäkligt fort, samtidigt som det känns som att hon varit med mig hela livet, att det alltid varit vi två. Makea är utan det minsta tvekan en hund som är one of a kind. Jag vet jämt vart jag har henne - till 100%, jag litar blint på henne, hon följer mig vart jag går och delar min huvudkudde varje natt. Hon har en enorm personlighet och är en fruktansvärt klok flicka. Visst har hon sidor som kunde varit bättre, precis som på mig, precis som på alla. Men hon är högt högt älskad och jag vet inte vad jag skulle göra utan en som henne.

Jag tror oftast inte på kärlek vid första ögonkastet, men här var det utan tvekan. När valparna var 3 veckor var jag och hälsade på första gången. En hel drös på 11 kravlade runt i lådan. Tidigare på mailen sa Tina att det fanns en liten tik hon tyckte jag skulle ha, hon visade redan bestämdhet och ett jävla anamma när hon ville ha något. När jag åkte ner visste jag inte vem av alla 11 det var, men när jag gick in i rummet så satte jag mig i lådan så plockade jag genast upp en blå liten krabat som fångade min blick på två röda. Underbar var ordet. Tina kom in strax efter och sa - ja, tiken jag menar är faktiskt den du håller i....

Hon var min ♥





Kärlek ♥

Vem kan motstå det lilla ögongodiset?! ♥

Jag och Makea har en ganska speciell relation. Jag vet att jag aldrig kommer få någon som henne igen. Hon är min alldeles egna lilla Ängel ♥ Och allt vi varit med om tillsammans redan, både bra och dåliga saker, gör oss tajtare för varje dag.






Massa GRATTIS på födelsedagen mitt hjärta! Du förgyller mitt liv med din kärlek och dina tokigheter, du vet att jag älskar dig över allt annat ♥


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


2010.

Om en vecka är det jul. Om två veckor firar vi in nya året - och det med dunder och brak! Nyår och Midsommar är två riktiga höjdarfestdagar! Till nyår lutar det åt att jag ska på en sån där snoffsig finmiddag med klänning o skit och sedan full fest! Det ska bli riktigt jävla roligt :D

Satt här om dagen och försökte tänka igenom vad jag gjort detta året. Kom fram till att det var en del som hanns med, även om det inte känns så! Året började med att jag påbörjade min instruktörsutbildning samma dag som Ebba fyllde 5år och därmed samma dag som min Älskade stjärna Razzla föddes ♥ Alltså en av de allra bästa dagarna på året!




världens sötaste stjärna! ♥

Makea hann på några få utställningar visa sin vänstra sida och plocka ett CERT med BIM!

Vackraste Ängel Blå!


Bilen från Göteborg den utställningen ;D

Nån vecka efter det opererades Makea för livmodersinflammation efter det att jag brutit två lägre tävlingar i rad pga att något inte har känst rätt (man känner ju sin hund bäst, och se vad rätt man hade! Hon måste mått rätt dåligt..)

Nästan exakt 4 veckor efter operationen så har jag sparat en klass 2 tävling (fick avboka de andra pga återhämtning) som jag tänkte vi skulle gå in o ha skoj på, eftersom hon inte fått träna alls på de 4 veckorna! Min ängel är sig själv igen och går in och tar översta platsen på prispallen med 185,5poäng! Vi åker till öland och har en urmysig helg och tävlar även där,, men ännu bättre resultat! 191,5poäng och klassvinst och ölands bästa lydnadsekipage! Veckan efter det är vi hemma och i stekhet värme tar vi det sista 1a priset i tvåan på tredje raka, dock lite sämre och med en nolla i protokollet, men vad gör det? LP2 är i hamn och där lägger vi den klassen på hyllan :)

I agilityn hinner Makea bli uppflyttad till klass 2 och i mitten på sommaren, efter operationen, blir hon stel bak och masseras några gånger. 

Vi hinner över till norge och ställa en NAKEN Makea som får en slät etta, och mer än det kunde vi inte direkt vänta oss med den kostymen! haha! Nemo plockar sitt första Norska CERT och vi blir BIR och BIG2! Rolig dag :)

Razzla växer och frodas. Hon är en helt underbar liten krabat som jag älskar högt! Tyvärr utvecklar hon ohållbara beteenden och flyttar under hösten till Iréne ute på landet! Enligt rapporter går det helt ok än iaf, men det är inte enkelt. Känns bra att hon är i rätt händer iaf. Hon är iaf grymt saknad och det är en bit av mig själv som fattas.


Min fina flicka 8 månader gammal ♥ saknaden är oändlig!

Vintern inleds med att jag och Makea kommer på våra tre resultat i klass 2, tvåa i Sveriges hundungdom! Andra året i rad. Sen är når jag slutet på min instruktörsutbildning och når målet med superresultat! Så kul!

2010 - ett år med med och motgångar. Allt händer av en orsak sägs det, vissa har jag inte listat ut än medans andra är självklara! Psykiskt har jag nog varit ganska nära botten, och märker att det inte hjälper att pressa sig själv uppåt! Det blir snarare motsatt effekt. Det kommer nog ta ett tag, och då får det göra det. Jag är helt utmattad psykiskt och när kroppen inte mår helt ok så blir det inte bättre. Men snart så!

Ska köpa gymkort nu, träna som en galning (får väl se hur länge det håller, haha!) och sluta käka godis. Låta mitt hår växa långt och bleka tillbaka det till blont (älskar brun, men till sommaren bleks det fult), en del av det nya som ligger närmast i tiden :) Behöver omväxling i livet nu!

Blir det en till hund då? Jodå... så småningom.

2011 - jag kommer välkomna dig med öppna armar och hoppas att du för mig på livets bättre vägar!
 

Det går bra nu!

Jag är glad! Livet börjar rätta till sig sakta men säkert och jag kan inte säga annat än att jag är lycklig - jag har världen absolut bästaste vänner!! Jäklar vad svåra tider talar om vilka ens sanna vänner är, det är verkligen så. De växer verkligen inte på träd och aaaah vad glad jag är! Dom har hjälpt mig att ta mig ut ur bubblan, hjälpt mig att inse sanningen och verkligheten - hjälpt mig tillbaka. Nu börjar jag känna igen Tezze igen! Och det är sååå jävla gött! I'm on my way back ♥

Och det händer saker, jag jobbar för fullt och stortrivs! Under 2011 har vi stora planer och jag har såå mycket roligt att se fram emot!

Jag älskar Julen och stortrivs i snön! Jag spenderar varje helg på Jul på Liseberg med vänner för det är så mysigt!

Dessutom:

Jag och Makea kom 2:a i årets lydnadsungdom - igen! På endast 3 tävlingar i klass 2, jag har välrdens bästaste Blå ♥

I dagarna har jag haft slutexamen på min instruktörsutbildning. Jag har varit så jäkla trött på sistone så jag har inte orkat plugga något alls. Gick in med inställningen att "det går som det går,, man kan göra omprov i februari". Sista kvällen bläddrade jag igenom papprerna lite men somnade med dom i handen. Jobbade under förmiddagen och åkte sen och gjorde provet. Att bara komma dit var ju extra kul, vi var bara 5st av 12st som fick göra provet nu!

Gjorde skriftliga och ja, det kändes väl ok. Men när alla började diskutera frågorna kändes det som felen bara trillade in.

När instruktören kom idag så va det med ett leende "Grattis alla" sa hon! Yes, då visste vi att teorin va klar iaf, bara in och köra gärnet på praktiska!

Praktiska va klar och det kändes väl ok den med, övningarna klarade jag ju men det känns ju alltid som att man kunde sagt mer, visat mer eller så. Men men.

Sen skulle alla in och ha samtal då och få reda på svaren. Och vad sägs om detta:

182 av 193 poäng på teorin och MVG på praktiska och klassens bästa resultat!! Ååååh känslan och lyckan är obeskrivbar ju! FY FAAAAN VA GÖÖTT!!!! :D

Och berömet jag fick gjorde att jag vandrade på rosa moln resten av dagen, och jag kommer leva på de orden ett tag! Jag är sjukt stolt!

Livet går bra nu! Och jag ska flyta med! :D


Jordens vackraste Ängel Blå!


Wohoo va kul det är i skogen!


Åh älskade sötnos! Du är ju bara för vacker!




Wohoo! Makea ääääälskar snön och är helt galen ute nu :D Jag med! haha


RSS 2.0