Vilken helg!

Jag, mamma och hundarna tog husbilen ner till skåne för att spendera helgen på Skurups Brukshundklubb. Lördagen bjöd på Inoff där bara Tyler var anmäld och söndagen var officiell och båda ställdes.

Lördagen slutar Tyler som BIM i 4-9månaders med kommentaren att han fortfarande är valpig! Vet inte när den domaren tyckte att en valp ska se vuxen ut men Tyler är 4 månader gammal och får lov att se valpig ut ;) haha. Grattis till Lonni och Himmla till BIR!

Söndagen var officiell som sagt. Tänkte först inte ställa Makea eftersom hon fällt ur lite.. Men bestämde mig ändå för "skit samma". Tur var väl det?!

Tyler går in i 4-9mån och blir BIR av 9 valpar! Makea går in och tar bästa tik med CERT och BIM!! Senare går Tyler in och återigen kniper BEST IN SHOW!! Sicken dag!

Makea är nu fullcertad så nu satsar vi på att bli uppflyttade ur lägre så vi får ut SEUCH! Vårt nästa mål!

bilder från helgen:


Han sköter sig så himla fint i ringen! Jag är så nöjd med honom ♥

Prinsen gör det igen ♥

Det har tagit tid för hennes utveckling, men fan va fin hon har blivit nu ♥ värt all tid i världen!

Min Blåa Pärla!

Utställningsdebut för Tyler!

Så blev Tyler 4 månader gammal och får lov att visa sin sida i vänstervarvet. Debuten i helgen, ja den gjorde han med bravu!

I lördags åkte jag och Pernilla ner till Bjuvs officiella utställning med Harry, Tyler och lilla India. Förra året drog Göteborgsbilen hem både BIR och BIM och båda CERTen med Makea och Harry och i år skulle det inte bli sämre.

India går först in och får HP och blir BIR valp :) Tyvärr blev hon inte utplockad i finalen.


Tyler charmar skjortan av domaren Gunilla Skallman och får kritiken: "En mycket tilltalande valp av fin modell. Bra uttryck och proportioner. Synnerligen välbyggd och välgående. Vacker päls och färg. En liten eyecatcher!"
Med den kritiken tog Tyler hem BIR valp och senare BEST IN SHOW!!!! (8 valpar i finalen)



Harry tänkte att han skulle minsann inte vara sämre. Bland 19 aussies tog han hem BIR för Gunilla Skallman och senare även BEST IN SHOW för Jörgen Hindse, DK!!!!!! Harrys andra BIS i rad!!!


Nöjda och glada åkte Göteborgsbilen hem. GRATTIS även till Eike Fokkens till BIM med Kimba!

Idag var det alingsås bk som hade utställning, 5 valpar var anmälda och dom hade bara en valpgrupp, 4-9månader.... Lite orättvist med sån åldersskillnad kan man tycka men så är det ibland. Tyler slogs mot sin bror Casper och blev bästa hane. Nadias Tira blev bästa tik så vi möttes i BIR och BIM. Och tro det eller ej men Tyler drog BIRet!!! Min lilla bebis!! Senare i gruppen var han med god marginal yngst och placerade sig så bra som BIG-2! Jag är såå nöjd med Prinsen ♥
Kritik för dagen: "4månaders mycket tilltalande helhet. Bra huvud och utmärkt front. Bra vinklar runt om. Parallella vägvinnande rörelser. Mycket välvisad"


Tyler och Tira med sina BIR och BIM rosetter :)


Så nu var debuten gjord, nästa vecka drar vi på två dagars i skurup där även Makea ska ställas på den officiella om hon har någon päls kvar över huvud taget ;) hihi.

RSS 2.0