Slutet på året.

Frost blev det iaf lite denna vintern innan årsskiftet =) Det tog jag och fröken blå i akt och gick ut och fotade! Det blev många bilder men här är lite smakprov.

Fräck forming av frosten! Alla buskar såg ut som taggbuskar.

Posh träffade vi på och dom busade hej vilt =)

Vackra blå♥

Älskade!

Vacker även urfälld =)

Vacker väder!



Så, lite av våran dag. Sen hade vi varit hos vet och tagit 1-års sprutan, Makea charmade alla såfort hon bara tittade på dom, tog dom fram godis så gjorde hon konster utan att dom bett henne, hon kunde både sitta ligga och buga ;) Haha söta ängel blå! Dom skrattade gott och tillslut var det många inne i rummet =) Sprutan tyckte hon inte alls va läskig, inte heller miljön över huvudtaget. Och inte var hon feg heller, här skulle fram och hälsas! (Lite ovanligt när det gäller blå).

Hon var där en gång när hon var typ12veckor eller nått då jag praktiserade på kliniken och alla tyckte hon hade blivit en riktigt riktigt vacker hund och frågade mycket om vad som var tänkt med henne. Snälla som dom är så gjorde dom en helkroppskontroll för att Makea skulle få träna på att stå på bord och bli pillad och klämd på, det var ju bra! Dom tyckte hon såg bra ut i övrigt så det var inget med det, till och med hullet!! Hihi, jag som tyckt hon varit lite knubbit men jag vägde henne idag där och visst har det hänt lite! Det är så svårt med Nordicfodret eftersom det är rätt mycket fett i det!

En liten offroad promenad i skogen och Makea fick hoppa och leka lite. Tränade lite stanna "under inkallning", fast i lite andra former, och det funkade faktiskt riktigt, riktigt bra!! I veckan har hon även gjort flertalet fjärrar med minst 3 meters avstånd helt jäkla perfekt!!!! 2:an - här kommer vi!! =) I övrigt ligger lydnaden på is denna veckan inför MyDog, men sen ska vi börja träna tvåans moment lite mer "på riktigt".

Dessutom har hemsidan blivit uppdaterad lite. http://hem.passagen.se/ebbsnoff ( om menyraden inte syns så kan ni själva dra ner kanten på den, jag har lite problem med att få den korrekt).

Ha de allihopa!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fin fina bilder får man fråga vart du va & promenera när du tog bild nr:7 (bron) ???



Vackert



// Emelie

2008-12-30 @ 23:45:13
URL: http://hundarnamina.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0