glest mellan inläggen!


Min vackra pärla! ♥                               Kolla - vårtecken!

Japp, men en hel del händer det ändå! Våren gör framsteg (och idag bakslag med lite snö), helgen ska bli strålande sol och flera + grader. Det gillas! Lite sommarkläder har jag allt införskaffat mig och gör inget annat än längtar!! Vill inte ha så mycket väderväxlingar som det har varit nu, mina leder ballar ur! Över en vecka har dom hållt i sig denna gången, började vid snöovädret förra onsdagen. Skitgrej..

Låg ju sjuk hela feb, började springa lite för någon vecka sen och har legat halvdålig 2 veckor till nu.. känns som det släppt rätt bra igen och ska nu bege mig ut på en springrunda imorron, det kliar i springbenen.

Jag och Makea tränar på, lydnaden gör framsteg (till och med vittringen börjar bli riktigt bra nu!) men det där fotgåendet har blivit ett ekorrhjul :P Men hon är så glad och har sån go attityd när hon kör igenom hela klass 3! Det känns bra :)

Spåra gjorde vi igår... ett lite längre spår med 7 pinnar. Efter 4:e pinnen hittade hunden ett rådjursben och la av att spåra. Vilse blev vi och hämtade med bil. Detta spårhelvete - faan va tråkigt det är! Makea går som en klocka med mamma, för mamma tycker det är kul! Tänka sig vad det smittar av sig. Det är helt enkelt INTE jag som kommer tävla Makea i lägre.. hoppas på att Pernilla kan ;)

I övrig så har Kennel Make a point ännu en färdig avelshane! LP1 SEVCH Door Keepers Nemo Is Found är äntligen röntgad efter sin skada och friröntgad med B! HÄRLIGT! Som jag väntat!! Nemo är ju lite av min favvo :) Han tävlades även i lydnadsklass 2 i söndags och blev uppflyttad med klassvinst!! Så nu väntar Lk3 även där!! Gött!

Fotade lite lek i solen här om dagen med fröken Blå






vår <3

Guuud sicken härlig vårkänsla solen och plusgraderna har bjudit på i helgen. Underbart ♥

Nästan all snö är borta här hemma nu, lite isfläckar och snöhögar kvar på de skuggiga ställena bara. Det känns bra nu när det är mars och allt :) Annars är jag nöjd med vår snörika vinter!

Makea har vårkänslor! Energin sprutar ur henne och det är fart o fläkt jämt o hela tiden ;P Söthund ♥ De sista mjuka snöhögarna som finns kvar ska hon prompt rulla sig i för att ta till vara på den :) Sen kör hon rejs i hela skogen som en toka alldeles själv, det är väl tur hon får kompis snart igen då :)

I helgen har det itne blivit någon träning som jag egentligen tänkte. I fredags va vi ju ute på joggingtur igen, sne på lördagen va det städdag, då vi renoverar hallen här uppe så är det slipdamm i precis heeeela huset! Till och med alla kläder är vita av slipdamm! Själva storstädningen är inte igång än eftersom räcket och det vid trappan ska slipas med, så det är lixom ingen idé än. Men jag började plocka upp lite i mitt rum och rensade ur lådor o skåp från massa skit. Förstår inte hur man jämt kan samla på sig?! haha. Vid storstädningen ska jag ta tag o göra ordning alla mina pärmar med papper med, jag är en hemskt dålig pappersmänniska! Men det blir nog nästa helg, i samband med en färdig hall och en stor vårstädning av hela huset!

Idag var jag inne en snabbis i stan med Gustav, fick handlat lite hårvårdsprodukter till mitt stackars hår. Nog ska det kunna klara av en stark blekning till minsann! ;) Sen direkt till 3års kalas hos kusinen för att sedan ut o ta till vara på första vårsolen med lite bilder på eftermiddagen.

Skulle ut o sprungit idag med men tror att jag egentligen inte var helt kry från min grova influensa för nu har jag fått bakslag med täppt näsa och rasslig hals... skit också! Blir vila några dagar o sen se om jag kan dra igång lite försiktigt igen, de va ju så kul! :)

Imorgon ska jag och morfar några ärenden upp mot landvetter. Sen ska vi gå igenom Pexen, lite vårfin sådär ;) Han ska ju besiktas snart med så. Byte av lite olja, vindrutetorkare och smörjning av lås osv står på schemat för pojken. Kanske en dusch med tvål med ;)

Här kommer lite bilder från vårens första riktiga sol! Älska ♥





bloggkänsla hittad - och tappad ;)

Här om dagen hade jag såå mycket jag ville få ut mig! Hann inte med bloggen och nu hittar jag inte alla ord igen, haha. Sen är det ju så svårt för man tycker ju bara man upprepar sig när man lboggar, för allt skrivs ju mer eller mindre i FB och där är ju de flesta med så.

Oavsett så går det bra! Livet är på top just nu och jag trivs som fan ♥ Jobbet går bra och jag stortrivs (tro det eller ej, haha!)!! Var iväg o piercade två hål till i örat i förra veckan och beställde tatueringstid! (Finally!) Igår vart jag iväg och beställde min Iphone4 (bättre sent än aldrig) och när plusgraderna visade sig fint idag fick jag den där glada vårkänslan i kroppen!

Det går bra nu!

Träningen med Makea går fortfarande framåt. Hon är duktig för att vara så tidigt i lk3 träningen måste jag säga. De senaste gångerna har även framsteg på vittringen visat sig och fjärren bättrar sig bra! Träningslusten har verkligen infunnit sig i mig igen och vilken skillnad det är på Makea! Nu när träningen dragit igång mer riktigt så är hon pigg jämt. Hon blir lätt helt övertaggad i lydnaden och sista gången när vi var i ale o tränade var hon som en otämjd arabhäst!!! Helt fullkomligt GALEN! Ljudade sig igenom varenda moment och gjorda allt i 590! Vette fasen vad som flugit i henne :P Men KUL, det tycker hon att det är!!! Attityden är helt underbar på tösen ♥

Vi är ett skrämmande exempel på att gå ut ofärdiga, då vi redan anmält till både lägre och lk3 fast vi inte borde, haha ;) Men jag ser det som en morot till träningen :) Och vem fan bryr sig om det går åt helvete? haha :D KUL ska vi ha!

Efter att ha legat sjuk typ hela februari så var jag och Makea på vår årspremiär springtur o måndag. Det va såååå skönt att komma ut o springa igen. Varannan dag är på schemat nu :)

Helene har varit här också, gett mig lite hokus pokus preparat för leder och sånt. 3 månaders test kur är jag satt på nu ;) Får hoppas det ger nått :)

Så ja,, det var ett snabbt ihop plock av de senaste.

Här förresten, min ursnygga väst som jag fick som presentkort i födelsedagspresent är klar nu :D

RSS 2.0