Händelserik dag!

Började med att jag glömma lägga fram klövar och blod igår kväll, så gjorde det imorse innan det bar av till Alfa hundcenter för Rallykurs. Det gick bra för dom idag, dom börjar komma in i skyltarna!

Sen var det snabbt hem för att lägga spåren som det var tänkt att göra på morgonen så dom fick ligga länge. Men men, gick bra ändå. Hanna ringde när jag var i skogen, hihi. Men vi fick hitta på annat undertiden så dom fick ligga en stund iaf. Började med uppletande. Hanna började med zazib, som mycket bestämt bara tar saker hon tycker om i sin mun! Men visst gick det! Lilla söta ville dansa och allt möjligt också när matte skulle skicka ;)




Sen var det Mackson, som gärna gick med näsan i backen, och var långsammare än vanligt. Trött efter en hel dag igår med terriers och träning, och idag på rallyn var både hon och Ebba med. Men hon hittade hon också. Dock ville hon ge vanten en rejäl omgång innan hon kunde komma in med den!




Kunde sen tänka sig att komma med den. Hittade även en karda och en plånbok.
(försöker hon stå på händer??)

Makea sticker snabbt när hon blir skickad!



Sen gjorde vi sök. Inga bilder på det. Men Makea ÄLSKAR det! Det var länge sen vi körde det men Hanna tog med sökrullen ut så vi testade med den, vilket gick jättebra!! Hon va hetare än dom hetaste, trädet hon satt fast i höll, men det nya kedjekopplet gick av! I handtaget, men nu är det fixat så det inte kan gå av. Snacka om att dra som en OXE!! Ni ska se hennes blick när jag är påväg att släppa henne, hon ser helt manisk ut, helt psykiskt galen!!!

När spåret hade legat ca 2timmar så gick vi det. Makea velade väldigt, men det var svårt då det var ganska öppet, blåsigt och där går mycket folk och vilt (som vi fick se tvärsa spåret, live..). Men Hon var extrem ett tag så jag fick säga till henne, då lugnade hon sig och resten gick jättebra, men gick ganska tätt bakom henne så hon inte skulle vimsa så mycket! Zazib gick bra i sitt, Hanna trodde hon vimsat bort sig totalt men det gick lite krokigt och hon hittade slutet så.

Tyvärr är vissa bilder suddiga.


SÖT BLÅ!


Pitbull med likdel! Konstig hund, hon hatar att bära saker men ska man bära något ska det vara ett dött rådjursben?? Äckligt!

"shit va tung den va då!"

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hon är såååå söt!!!!!!!!!!!

2008-10-20 @ 20:34:21
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Jättehärliga bilder på båda vovvarna!!!

Kul att köra en heldag med olika sorters träning...först rallylydnad sen uppletande följt av sök och sist ett blodspår, det borde göra även Makea lite småtrött...

Ha det så bra!!

Kram Linda.

2008-10-21 @ 12:15:55
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Sara och Mischa

Vilka fina bilder och vad roligt hundarna verkar ha. Makea är så himla snygg!

Mvh Sara =)

2008-10-21 @ 20:54:37
URL: http://collimin.cybersite.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0