Utstött.



Ja idag har jag vart utstött. Hela min familj har ju fyllt år nu inom loppet av 4 dagar, Pappa den 14:e och Mamma och Sophie samma dag, idag den 18:e. Så idag har "vi" alltså då haft kalas. Min granne föreslog att jag skulle ställa mig och lipa för att jag också skulle få en present, så som många barn gör, hahaha. Det hade vart kul.

Sophie fyller 15 nu och tycker det ska bli skitkul att ta moppekort och få snurra iväg på min svarta. Men jag vet inte om medtrafikanterna tycker det blir lika skitkul, för inte fan vill jag möta den pellejönsen ute på vägarna iaf! Om man råkar göra en burnout med moppen, är det då intelligent att köra ner foten med flip-flop för att sätta stopp för den "svarta faran" á 90kg?! Jag skrattade iaf :)

Makea tycker kalas är sådär kul. Hon är ju knappast ett stor fan av barn så när kusinerna kom (4 resp. 1år) stod hon mest på avstånd och ylade åt dom. Men när dom kommit in och allt stoj har lagt sig så är hon ändå intresserad av dom, vill gå med dom och kolla vad dom gör. Tyckte att lilla Wilma på 1år lät väldigt konstig och ville undersöka henne grundligt. Wilma är totalt orädd och struntar fullständigt i hundarna. När vi åt/fikade fick hundarna vara här uppe. Med små barn hamnar det lätt saker på golvet och Makea ska ju inte äta något.

I övrigt har det vart en bra dag, lite kallt tycker jag men det är åtminstone sol. Det är städdag i föreningen och alla är ute och fixar på gårdarna och sånt. Tezze är smart - Mycket folk = bra störning och det betydde att den Blå fick träna lydnad mitt bland folket. Det gick bra men när det kom någon hon kände var det svårt att behålla koncentrationen. Platsliggningen gick kanon! Inget gnäll eller kryp eller någonting och störningen var på max! Tjihoo!

Imorgon väntar MH... Det ska bli både roligt och spännande. Jag vet redan vad som itne kommer funka för Makea, typ socialisering och sånt. Det ska bli spännande med spöken och de, jag tror att hon kommer skita knäck men samtidigt vet man aldrig. Det är i en sådan situation som aldrig annars uppkommer så... Skottet är lurigt, jag vet att hon är totalt oberörd av det jag sett, typ nyår, raketer över lag, och alla skottträningar på olika klubbar berör henne inte ett dugg hur nära dom än är. Men efter 40minuters intensivt "skrämmande" så kommer hon nog vara ganska stressad så då vet man ju faktiskt inte. Så som sagt, det ska bli rätt spännande.

Nu ska jag snart ta o gå en härlig promenad när man är gästfri igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0