lugn lördag.

På nått vis så fick lilla Stella ont i tassen igår. Hon haltade på kvällen. Inte så konstig som den hunden far o flänger kanske ;) Så våra tänkte planer för idag sket vi i. Istället spenderades förmiddagen såhär:



Blev lite varmt med två dunbollar så nära. I och för sig inte så mycket till dunbollar just nu då pälsen bara dröser av dem båda! Svart hår exakt ÖVERALLT och ändå tror jag inte hon är i sin värsta fällning heller, utan mer i slutfasen.

Makea fick en härlig promenad då det började falla lite snö! Det tyckte hon va såå kul! Att däremot få den svarta att ta det lugnt på sina korta promenader är lättare sagt än gjort. Ute är hon nämligen knappt halt alls utan försöker springa o hoppa som den boll hon är.. Nä men hon haltar mycket mindre idag än igår, så det är ju bra.

Mamma är rätt glad i den svarta, det är ju, som många vet, den färg hon alltid velat ha och tycker nog det är lite tråkigt att Stella ska åka hem. Däremot är det nog inga problem att kunna passa henne igen. Hon har charmat hela familjen, även om Makea inte riktigt vill erkänna det och har lite svårt att acceptera att Stella ska ligga nära mig, som hon gör på bilden.

Imorron är det en hel dag med träning som gäller. Först ska vi till hundstället hjärtat för mixad träning. Makea ska få lite olika moment att köra igenom, men mycket tid lägs nog på fotgåendet. Mår Stella tillräckligt bra i sin fot så ska hon också få lite lydnad.

På eftermiddagen ska jag och Makea ha uppvisning i clarebergs ridhus på deras julmarknad. Så nu ikväll ska vi fixa ordning hennes lilla utstyrsel och göra iordning lite godis. Hon mår helt klart bättre men har man varit så dålig i magsjuka så tar det några dagar att återhämta sig och bli pigg, det vet man ju själv. Men imorron kommer hon nog tycka det är lite kul att komma ut och köra lite.

Kommentarer
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Åhhhh...vilket gulligt kort på er tre!!!!

Det ska bli kul att träna lite imorgon, hoppas att vi minns hur man gör ;o)

Ha det så bra!!!

Kramar Linda, Jojje och Milou.

2009-12-12 @ 22:27:07
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: erica

Söt bild på er 3, Lovar att stå bild kommer snart så fort jag får en bra ståbild,

Hoppas uppvisningen går bra med din blå stjärna !

Kram

2009-12-13 @ 13:28:29
URL: http://bloggis.se/Pokerface
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Förstår din mamma. Dom svarta är allt något särskilt.(bara lite partisk) Visst är det mysigt med två dunbollar i sängen. Så brukar det vara hos mig också. Lita hundhår får man på köpet. Kram från oss

2009-12-13 @ 14:51:55
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Sara

Hoppas uppvisningen och träningen har gått bra. :)



Vi har en klass2 tävling kvar, en inoff utställning.. och så ska vi hälsa på Kalote's igen. :D



Vi hörs!

2009-12-13 @ 19:44:43
URL: http://aymik.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0