Blöt Blå!


Havet är en storfavorit!!

Idag var första gången Blå fick en simlektion! Det bar iväg till Lerum och Alfa HC för att träffa Malin och få oss en simtur. Först va Makea väldigt skeptiskt till att dethär skulle vara kul! Hon fick på sig flytväst och blev avduschad - usch! Vi "slängde" ner henne i poolen och hon plaskade som - just det - en galen Blå!

Efter någon minut så slappnade hon av och simmade hur fint som helst! Lite vila och sen ett pass till och nu var det full fart!!! Simmade till och med lite efter leksak.

Sen fick hon bli avsköljd igen, från allt klor. Då skulle hon smita iväg och leta efter rampen där man kunde gå upp!! Det fick hon inte, så då testade hon att springa runt och hoppa över poolkanten - tyckte man det var LITE roligt då eller? hahaha. SÖT!!

Hon gick runt där som om hon ägde poolen och gnällde för att bli isläppt, istället var det dax för stretching och massage och det var såå långtråkigt tyckte hon. Men det var nog skönt med!!

Pigg och glad gick vi därifrån och på söndag när vi har kursen tror jag den Blå's näsa styr mot poolrummet! hahaha.

Det ska iaf bli bra att börja med henne. Efter allt detta foderbyte och skit så har Makea tappat så mycket i sin kroppsutveckling. När hon växte som mest var då hon vi hade som mest problem. Så hon är lixom ett halvår efter dom andra i utvecklingen, inte breddat sig och är omusklad. Det vi ska träna nu är ryggmuskler (tack för tips Malin) och i vattnet blir det mycket vänstersida. Det "farliga" med att ha en lydnadshund är att den bygger muskel på en sida när den går i fotpositionen. Det är oftast lydnadshundar som är stelast osv. Låter helt logiskt. Det som är läskigt är att Makea ändå bara är 1år. Tänk dom som är 4-5år!! Nu är det lätt att få bort. På Makeas lår skiljde det redan 1cm! (muskler)

Vi längtar redan till nästa gång!! =)


Kommentarer
Postat av: Sara, Mischa och Kimya

Haha, söta Makea. Mischa älskade också att simma där, vi måste nog börja med det snart igen. Superbra träning. =)

2009-02-25 @ 21:17:39
URL: http://collimin.cybersite.se
Postat av: Sandra m aussiesarnas

Kul med simträningen och att det ser ljusare ut för Makea nu!!



Det där med fysik, felmuskling och stelhet fick jag en lektion i förra helgen när Coffea med matte var här. (Praktiskt med valpköpare som kan sånt där!) Och alla mina hundar fick olika tips om träning för att komplettera sina muskler. Kuligt och nåt vi ska ta tag i så fort det är barmark och inte så nedrans halt.

2009-02-26 @ 13:18:26
URL: http://saz.smuligt.com
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Jaså så Makea tyckte åxå om Malin och hennes magiska bassäng ;o) Milou är sjövild när han kommer in å visar mig med hela sin kropp vart vi ska.. När han ser Malin blir han helt till sig... Han älskar badet!!!

Ha det så bra!!

Kram Linda.

2009-02-26 @ 22:33:01
URL: http://bloggis.se/andersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0