Igen... igen.. OCH IGEN!



Jupp, Makea totaltvägrade att äta detta veterinärfodret. Syster har med hjälp av lek fått i henne någon dl sammanlagt vilket är långt ifrån det behövliga. I lördags kväll, natt och söndag morgon spydde hon, igen. Denna gången påtok för tätt och imorse ringde jag min vet igen. Vilket resulterade i ett jävla foderbyte till!!!! Hon sa att biopsin ändå bara gav 50% svar och att det därefter ändå väntades foder byten osv. Så vi testar detta fodret ihop med en medicin och funkar inte det... Ja då vette fan. Tillslut kommer det troligtvis ändå bli sövning och biopsi, men dom vill vänta lite med den.

Makea har iaf gått ner ½ kilo i helgen. Igår kväll och idag fick hon äta Ebbas mat. Hungrig var hon. Vilket visade tydligt att den andra maten va BLÄÄ! Inte så konstigt då den va gjorde på fisk och stinker pyton och lite till! Men som sagt så var det en viss fröken gul som blev lite såld ;) Men nu har hon fått behålla maten.

Idag jobbade jag lite. Dvs satt valpvakt hos grannens 6 faraovalpar medan hon var på kurs. GALNA är bara förnamnet!! Men visst kunde dom sova ibland med ;) Tacka någon för valphage iaf! haha.

Ikväll ska jag och Makea försöka oss på lite träning utan godis! Vi får se hur det ska gå ;) Hon är dock så smått tillbaka från skendräktigheten men är pipig som fan, både inne och på träning och nu är det första gången man kunnat ta upp henne i knät och bara gosat en stund! DÅ är man skendräktig ;) hahaha, sötnos♥

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Usch vad jag tycker synd om er. Stackars Makea. Vad tror du att det är? Inre roligt med foderbyte särskilt när det inte funkar. Hoppas hon kryar på sig snart. Kram Anki

2009-02-16 @ 18:46:12
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Nadia

Fy vad tröttsamt!! Vi håller tummar och klor för att det ska bli bättre snart.

Tack för senast!

2009-02-16 @ 20:22:42
URL: http://nadiacaddy.wordpress.com
Postat av: Emelie

Hoppas värkligen att det ordnar sig med Makea..



//Emelie

2009-02-16 @ 20:59:39
URL: http://hundarnamina.dinstudio.se
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Tack för igår!!!!!!! Det var jättetrevligt!!! Vart ska vi nästa helg??? Jag är upptagen på söndagen å lördagen....hmmm hur var det nu igen... ;o)

Jag hoppas att de snart hittar nåt bra hjälpmedel för lilla Makea för så här kan det ju inte fortsätta!!!

Ha det så bra!!!

Kram Linda.

2009-02-16 @ 22:28:46
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Emelie

Fy så jobbigt det låter med stackars Makea. Hoppas ni får svar snart på vad det är och att det går att få ordning på det.

2009-02-18 @ 13:18:24
URL: http://www.mivinnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0