Sysselsättning


La dom "platsliggning",typ, brevid varandra medans mamma damsög trappan. Ebba har ju annars förmåga att stressa upp båda två när det damsugs. Va tvungen att fota då dom la sig EXAKT lika dant!! Innertassen brevid varandra, yttertassen invikt och huvudet snett ut, haha söta!!


Idag mår lilla Tezze bättre och har tagit små promenader med blå. Det behövdes, mycket för frisk luft men den blå tappar sin disiplin väldigt snabbt! Hon totalt blockerade sig och skulle springa dit hon ville osv. Lyssnade inte och fick sig en tillsägning, av den graden som hon behöver för att inte göra om det! Och det gjorde hon inte, hon blev påmind att även om jag inte vart ute med henne på några dagar så är det fortfarande jag som bestämmer.... Hon är en bra stöddig tik.... Men promenaderna efter det är hon sig själv! Körde kontakt i början och saker som stanna och ligg från avstånd för att hon skulle öppna öronen igen (som hon gärna stänger med mamma). Det gick bra och sen körde vi promenaden och hon lyssnade som vanligt vid förbi gång av människor och hundar, duktig blå!

Vi körde ett litet lydnadspass ute, behövdes! Mycket fotgående och sen läggande, ställande, inkallning osv. Vid fotgåendet var hon distraherad av gubbar längre bort som körde igång vinkelslip och skulle fixa bommar, det lät annorlunda så det var hon intresserad av, men hittade tillbaka efter lite påminelse, haha. Resten gick bra, ringrostig såklart, vi har inte tränat sen jul, men nu ska vi dra igång! Körde ställande under "inkall" (utan ordet "hit") och det gick bra! Har ju kört det minimalt med gånger men hon fattar snabbt.

Släppte ut dom på framsidan förut och Makea fick för första gången träffa på en "godisboll", haha. Rolig reaktion men hon fattade efter ett tag. Hon började med den svåra flaskan då Ebba tog bollen. (inte lätt att ta bilder, det gick fort!)


Makea försöker sig på flaskan. Tungan är beredd på att få sig något gott! haha


Ebbas favorit, bollen!


Kanske kan man bita i den??


Ett kort för att visa, se all frambens-päls hon har fått?? Tacka juicen för det =)


Tack för mig idag!

Kommentarer
Postat av: Nadia

Roligt att ni båda börjar må mycket bättre!! Vi får försöka få ihop en träningsdag lite längre fram för det är alltid kul att träna ihop några stycken och sedan är det ju inte helt fel att få lite hjälp av experten



Massa kramar på er

2009-01-09 @ 20:12:46
URL: http://nadiacaddy.wordpress.com
Postat av: Sara, Kimya och Mischa

Haha, klockrent foto! Så söta dom är.

Med U-svängen menar jag utgångspositionen i lydnad =)



2009-01-09 @ 21:20:57
URL: http://collimin.cybersite.se
Postat av: Linda

Va söta dom är på platsliggningen:) Skönt att ni mår bättre!!

2009-01-09 @ 21:40:40
URL: http://lindaopontiac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0