JAA

Igår va sista gången på rallyn. Bara avslutning kvar. Eftersom Makea rivit hemmet för mamma i tre dagar så fick hon följa med och få sig ett pass lydnad innan. Vi gick igenom klass 2 för första gången på länge och momenten satt riktigt bra! Till och med apporten fick sig en liten framåtskjutning! Nu ska vi träna tillbaka fotgåendet då hon har stor tendens att flyta fram i fria följet. Hoppet är klockrent, rutan satt förvånansvärt bra och så även inkallningen även om vi ska träna in lite mer nitande. Finslipning. Fjärren va fin med.

Nu går tiden i rasande fart och november är här alldeles snart. Ringde veterinären och hon skickade ett långt mail om hur vi ska fortgå med Makeas mage. Så nu ska det schemalagt testas olika former av proteiner först i så kallad provokation. Väldigt punktligt hur allt ska gå till för att få det så bra som möjligt. Jag är så glad, så himlans glad!!! ÄNTLIGEN!! Hoppas för mitt liv att allt kommer gå som det ska och att Makea blir helt återställd!! Men det kommer ta lång tid. Men det är värt varenda minut!

Imorgon ska vi åka o simma lite, länge sen hon fick göra det med sin älskade morot i sin älskade pool!

Hemsidan funkar inte,, vet inte varför, vet att många går till bloggen genom hemsidan så det är la några som inte lär hitta hit. Vet inte varför den lagt av alls..

Men jag är så glad! SÅ GLAD!

Ha en supertrevlig alla helgona helg. Tänkte göra ett kort men min dator är inlämnad så har inga bra program alls nu. Ni får överleva ;)

Kommentarer
Postat av: Eva m Hedda & Bosse

Jag gick in på din hemsida och det gick alldelens utmärkt! Kanske bara var något tillfällgt?

2009-10-29 @ 22:04:34
Postat av: Jojje

Det var en stor DOS attack på svenska siter idag. Drabbade säkert ditt webbhotell också.

GP och DN låg nere under hela förmiddagen.

2009-10-29 @ 22:11:06
URL: http://bloggis.se/Jojje
Postat av: Linda, Jojje och Milou

MEN SÅ UNDERBART ATT FÅ ETT POSITIVT SVAR FRÅN VETTEN!!! GUD VA KUL ATT DU NU FÅR PROVA DIG FRAM MED LILLA BLÅ!!!! ÅH JAG FÖRSTÅR DIN LYCKA!!!!

SKA BLIR SÅ KUL ATT FÅ TRÄFFA DIG Å MAKSON I BADET SÅ VI SES SNART!!!!

MASSA KRAMAR LINDA, JOJJE OCH MILOU.

2009-10-30 @ 08:49:53
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Jenny o Vixhen

Härligt att läsa. Hoppas nu verkligen att ni ska komma på vad hon inte tål och att hon ska få kunna massa godbitar hon med. Det e hon sååå väl värd ;0)

2009-10-30 @ 15:08:09
URL: http://fjodorochvixhen.wordpress.com/
Postat av: erica och poker

Lovar att stå bild kommer snart ;) Lycka till i växsjö ! Vi håller alla tummar och tassar vi kan för er. Och vi väntar spänt på uppdatering sen :).

Och hoppas att ni får bukt med hennes mage.



Kram från oss

2009-10-30 @ 20:44:00
URL: http://bloggis.se/pokerface
Postat av: Sandra

Grattis till Ck och 2a bästa tik i Växjö idag!!!

2009-11-01 @ 14:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0