Bebis :)

Ja, den lilla lilla hunden börjar känna sig mer o mer hemmastadd. Det betyder att man vågar sig på mer jävelskap. Tyvärr är hon inte helt hemmastadd än, vilket betyder att jävelskaperna och allt bus och helvilda beteende inte stannar upp, utan det blir mer o mer ;) haha. Söt som socker är hon iaf och jag tror det kan bli nått av denna med.

Hon springer gärna efter joggare..... Dock bryr hon sig inte ett skvatt om hundar (än..?). Hon är på Makea väldigt väldigt lite mot va Makea va på Ebba (monsterhund..). Vet inte om det har o göra med att Makea satte henne på plats med en gång (hon är inte rädd för att ta i minsann..), eller att hon inte upptäckt det "roliga" med det än. men hon levde ju ihop med sina syskon så hon borde ju, men hon kanske bara tycker sin matte och leksaker är roligare? ;)

Hon är social i människor, men några som velat fram (som INGEN av mina hundar någonsin gillat) gillade hon inte så mycket. De människorna har ett konstigt kroppspråk och jobbiga röster o klumpiga rörelser. Razzla är en väldigt liten valp och människor är väldigt stora. Men hon är absolut inte rädd för människor, sätter man sig på huk kommer hon fram och sätter sig brevid. Hon är ännu inte speciellt hoppig på andra än mig, haha. Men det kanske kommer med åldern...

Igårkväll fick hon sig ett bad. Lugnt o snällt stod hon i duschen (förskräckt? haha), somnade i min säng invirad i gosig fleecefilt och drömde om dagen. Tror dock hon tyckte om vatten, för idag tog hon ett (ofrivillgt) bad i våran stora bäck. *plums* sa det helt plötsligt, men hon blev inte rädd, tog två simtag ut, vände och två simtag in där matte hjälpte upp mot land. Det kalla vattnet gjorde att den lilla fick totalfnatt och tokade runt som en rövare.. Ja, alla kan vi inte vara normala :) hihi.

Så sen fick hon ta sig ett varmt bad till så hon slapp gå omkring o lukta dynga :P

Idag har hon även fått höra en klicker för första gången :) Lite frivilliga "sitt" fick vi fram mellan alla hopp och god belöning till det :) Lite klumpigt valpig är hon såklart men hopppas hon utvecklas åt rätt håll :)

Makea har idag fått en cykeltur på morgonen, vilket hon älskar. Senare nu på eftermiddagen fick hon ett lydnadspass där hon gick som en klocka!! Perfekta rutor fick vi till! Inte en enda dålig! (körde bara 3 eftersom det gick bra, alla från olika avstånd). Vi gjorde nått läggande o nån fjärr, men la idag tyngden på fotpositonen, vilket har förbättras sen i höstas. Ibland slarvar hon till men letar sig tillbaka. Var jättenöjd över henne iaf och hennes attityd är det faneme inget som slår, hunden älskar lydnad! haha :)

Har inte tagit så mycket bilder idag. Men bjuder på en sovande svart-vit invirad i fleecefilt efter bad :) Monster är söta när dom sover!




Kommentarer
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Gud så söt hon e ditt lilla troll!!!

KRAM!!!

2010-04-02 @ 17:58:41
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Anneli m flock

Åh, bilderna på lillbebben är bedååårande! Så sockersöt så man blir alldeles...hm... men här ska INTE bli några valpar på lääänge.

2010-04-02 @ 19:26:15
URL: http://www.bloggis.se/winston
Postat av: Frida

Vilken liten goding=)=) Ser så mycket fram emot att träffa ditt lilla stjärnskott.



Glad Påsk på er=)

2010-04-02 @ 22:14:05
URL: http://www.tenghede.se
Postat av: Maria

Gud så sött det ser ut där hon ligger invirad i filten :)

2010-04-03 @ 05:11:50
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Jenny o Vixhen

Åh vilken liten sötnos!!!

Glad Påsk

2010-04-03 @ 11:02:09
URL: http://fjodorochvixhen.wordpress.com/
Postat av: Nadia

Ja, man tycker ju det. Vi ska fightas så långt det går och förhoppningsvis får vi en hel väg igen.

Sötare Bebis får man ju leta efter!! Ser så fram emot att få träffa henne snart.



Glad Påsk på hela familjen

2010-04-03 @ 23:50:25
URL: http://nadiacaddy.wordpress.com
Postat av: Tina, Tarzan och Chili

Sicken sötnos :) Grattis till det lilla yrvädret :)

2010-04-04 @ 17:59:12
Postat av: Lena

Vilken sötnos!

2010-04-05 @ 08:03:38
URL: http://www.bonitaochjag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0