Bilder från förmiddagen ute :)

Natten har gått bra. Hon har sovit i sin bur utan några större protester (till skillnad från Makea som blev helt galen när hon va liten :P hihi). Vi var ute två gånger i natt, mest för att hon inte bajsade under hela kvällen så rädslan att vakna upp av den "ljuva" doften gjorde att jag sov lätt och när hon började röra sig så gick vi ut, första gången vid 1, men då kissade hon bara. Sen ville hon leka :P Det tog dock bara 5 minuter i buren innan hon sov igen. Sen vid 4 och då sket hon vilket gjorde att jag kunde somna utan att vakna en gång i kvarten ;) Busade lite men sen somnade hon så sov vi till 7 eller 8 (minns ej, är för trött :P).

Makea tycker än så länge att den lilla är lite i vägen :P Men hon vänjer sig om några dagar, hon har ju lite svårt för att dela med sig, haha.

Nu på dagen har jag, mamma och vovvarna varit ute, lekt lite på baksidan och påskpyntat lite på framsidan. Ljuset är iinte det bästa då det är disigt med stark sol som tittar fram ibland. Detta gör att bilderna är av blandad kvalitet. Efter över 2 timmar utevistelse så sover hon nu vilket gör att jag passar på att uppdatera ;)

Hur är hon då? Ja den "lugna" söta lilla valpen jag skrev om igår försvann ungefär samtidigt som jag tryckte "publicera" på inlägget. Hon är helt vild!! Haha! Hon for omkring precis överallt, är runt fötterna hela tiden, gör busiga bocksprång och leker med leksaker. Hon är nog precis som en galen BC valp ska vara ;) Idag har hon faktiskt börjat reagera på sitt namn, hon är nyfiken ute och ska va med överallt ;) Verkar social mot främmande också, även om vi inte träffat jättemånga än ;) Vet man inte vart hon är så ska man kolla ner, för står man stilla o hon börjar bli lite trött så lägger hon sig på fötterna o sover :)

Kampen har jag redan testat, och den va inte så svår att väcka. Stark är hon ju inte såklart men oj vad man kan kämpa, hihi. Söt är hon i alla fall med sina ojämna öron!

Bilderna när hon ligger ner är oftast när hon ramlat efter hon kliat sig (eller när hon leker) :P Så klumpigt som alla valpar gör, tur man har snabb kamera som hinner knäppa bilderna innan hon rest sig igen! Många bilder blev suddiga, som det nästan blir på alla valpar eftersom fåtalet är stilla ;)

Här kommer de bästa jag lyckats få!

Trött liten första kvällen i nya hemmet, blöt efter regnet ute :)






Makea ser ner på den lilla ;)

"Kasta bollen då!!" :D



Lillan spanar

Fullt ös!!

Jagad av Makea ;) hehe


Trött Mackson efter bollkastning

Galen liten!

"ojoj vad stark jag är!"



wohoo!

Makea spanar :)




Nu är det fullt ös igen!! Men jag ska ut med Makea, och lämnar mamma hemma med monstret ;) Hon biter i ALLT! haha

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Valpsjuk!!!!!!!!!! Vilken sötnos. Glad Påsk på er

2010-04-01 @ 12:20:46
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Marie

Vilken liten goding =)

GLAD PÅSK !!!

KRAM

2010-04-01 @ 14:00:12
URL: http://www.rubypassions.se
Postat av: Maria

Härligt att första natten gått bra :) Vilken liten sötnos hon är :D

2010-04-01 @ 14:51:03
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Emelie

Ojojoj! En sån sötnos!



Ha en trevlig påsk Mvh Emelie

2010-04-01 @ 15:49:27
URL: http://onthewinningedge.blogg.se/
Postat av: Andrea & Forran

HELT UNDERBAR :) :)

2010-04-01 @ 16:54:31
URL: http://forrothetoller.wordpress.com
Postat av: erica

vilken liten snygging hon är :)

Kram

2010-04-01 @ 21:58:21
URL: http://bloggis.se/pokerface
Postat av: Anneli m flock

Jisses, vilken liten sötnos! Härlig (och jobbig) tid ni har framför er nu. Ska bli skoj att följa den lilla o "lära känna" henne medan hon växer upp. Själv fattar jag inte vart valptiden med Clemmie har tagit vägen - hon blir junior om en månad! Glad Påsk!

2010-04-02 @ 00:13:01
URL: http://www.bloggis.se/winston
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Herre gud va söt hon e!!!!!

Å det är SÅ underbart att höra att hon är helvild för du behöver åxå ha nåt att bita i ;) nä just det ja det var ju hon som stod för bitandet ;)

Massa kramar!!

2010-04-02 @ 10:57:06
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Jenny J

Nä gud va söt hon är !! :) Glad Påsk på er !

2010-04-02 @ 15:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0