Träningsfilm

Idag fick Makea en härlig cykeltur i duggregnet :) Hon får röra på påkarna nu när hon börjar trilla in i skendräktigheten, då kommer hon ur den fortare, eller inte in i den lika djupt.

Nu i eftermiddags så tog jag fram klicker och godis och körde båda hundarna. Makea med lite positionsarbete och Razzla fick klossträning.

Förvånad blev jag när Razzla faktiskt gick upp på "klossen" med en gång eftersom hon bara gjort ett pass innan, och tog ett steg åt sidan med bakbenet. Bad mamma hämta kameran och gjorde det igen för att se, och hon repeterade det! Duktig tös! Det va ju lite mer än vad jag tänkt men det blev ju en skjuts framåt så det skadar ju inte ;) Såhär blev det:



I helgen väntar två pass agilityträning för Makea!! SÅÅÅ kul!!! :D På söndag kanske det även kommer hit några folk som vill träna lite tävlingsmässigt med komendering o sånt, så det blir ju såklart roligt med!

.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hur duktiga som helst ;) Lycka till!!!

2010-04-08 @ 20:17:08
Postat av: Maria

Åh vad jag påminns av Maltes klossträning när han var i samma ålder, kolla här http://www.youtube.com/watch?v=zBWWJA2hxdI Ska ta tag i den igen, bakdelelen har börjat slappat efter lite tycker jag :)

2010-04-09 @ 04:39:02
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Oj oj oj vad duktiga de är båda dina älsklingar!!!

Makson på sitt sätt å din nya lilla stjärna på sitt sätt...det måste ju vara för att matte är så grymt duktig på att lära ut till sina hundar ;)

KRAM!!

2010-04-09 @ 14:04:57
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Anneli m flock

Jag är så imponerad!!! Måste testa...

2010-04-09 @ 18:49:47
URL: http://www.bloggis.se/winston

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0