Vårbilder på mattes hjärtan <3

Idag gick vi (Raz läs: åkte snålskjuts) upp till 4H gården när vårsolen äntligen tittade fram. Det blev ett par bilder på mina små älsklingar. Lägger ut några här, fler ligger på Facebook.







Raz är som hon brukar, liten o kaxig. Hennes temperament är inte alltid att leka med och får damen inte som hon vill så blir hon jäklar så sne!! Hon blåser upp sig och höjer svansen o morrar när hon hör skällande hundar längre bort. När hundar går förbi så bryr hon sig föga, så det är ju skönt!Men det är som om hon tänder när andra hundar låter :P Joggare och barn är det bästa som finns, ihop med PET flastor gärna med något i ;)

Hon testar gränser konstant och en av mina nådde hon igår då hon fick sig en "omgång", idag har hon varit mer snäll ;) Kanske lärde man sig något, höhö. Hon är annars fortfarande roligt o mysig :) Hon och Makea har verkligen funnit varandra och oftast är det Makea som är den barnsliga och sätter igång brottningsmatcherna här i huset ;)

Hon bjuder på mycket själv, sätter sig eller lägger sig när det är något hon vill ha, eller försöker bjuda på nått annat. I övrigt hoppar hon som en gasell, springer som en dåre och slår kullerbytor som en.. igelkott? Bjuder på skratt gör hon dagligen. Hon är mammig (mot mig) som bara den och kommer nog bli tveksamt bättre med det mot vad Makea är :P För er som inte vet så är Makea MAMMIG! haha. Raz hatar att gå ut med mamma, hon springer bara hem så mamma får ha henne kopplad :P Sophie går det sådär med, hon går med iaf och springer väl inte alltid hem iaf. Med mig springer hon aldrig hem.

Ikväll har Makea fått en härlig rask promenad, en jobbig cykeltur och en mysig strechingstund, hon är nöjd med kvällen och vi ser nu fram emot helgens alla träningspass!!!


Kommentarer
Postat av: Frida

Fina fina hundar=)

Kram

2010-04-10 @ 09:57:06
URL: http://www.tenghede.se
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Sockersöta Makea och Razzla!!!!!

Ser som ni hade en underbart härlig picknick ;)

KRAM!!

2010-04-10 @ 12:05:59
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Maria

Fina bilder :)

2010-04-12 @ 05:40:51
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Sabine

ahh söda jevla hond!en riktig skåning..:)

2010-04-12 @ 20:07:07
URL: http://dirtysouthsaussies.wordpress.com
Postat av: Maria

Det är så skönt att malte kommit upp i en ålder där man kan börja träna på allvar. Kommer själv ihåg när han var så ung som Razzla är nu att jag ville att han skulle bli så gammal att vi kunde köra igång på riktigt :)

2010-04-12 @ 23:50:49
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Ville bara titta in å...Nähä ingen uppdatering här inte...jag vet att du har mycket just nu så du är förlåten ;)

Massa kramar Linda.

2010-04-13 @ 19:45:22
URL: http://bloggis.se/andersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0