Underbara bilder på underbara hundar

Igår kom Pernilla med sitt hundlass förbi och vi tog en härlig långpromenad till utkiksplatsen för fika. Makea rejsade med sin älskade Harry, även om han blivit aningens större, tyngre och burdusare än va han vart när han va liten! Tror dock ingen av dom (makea eller harry) lagt märke till detta än - mer än att Makea flyger sin väg när Harry putter till henne ;) Och att hon ser ut som en halvårs valp i jämförelse!!

Här kommer lite smakprov av bilder från dagen.









Idag gick jag en tur och tog med mig lite lydnadsgrejjer. Blev tränat alla moment i klass 2 faktiskt, utan platsen idag. Fotgåendet är ju ett moment vi ständigt får jobba på, men ibland är det bra. Inser ju mitt misstag att det är lite slappt inlärt från början. Tyvärr verkar detta va en vovve som det inte går att "lära om o lära rätt" på utan vi får göra det bästa av situationen ;) Hon har iaf en jäkla härlig attityd!! Rutan funkade suveränt idag! Så även apport, fjärr, inkallningen och läggnade. Hoppet körde vi inte men det har aldrig varit något problem.

Hon har som sagt fått en störtskön attityd i lydnadsträningarna och det är verkligen roligt att jobba med henne ♥ superglad, supersnabb och supervillig allt igenom!! Precis vad jag letat efter och velat ha. Så skönt att vi lyckats hitta den :)

Här är vi glada att det vita ligger kvar på marken. Jag älskar kylan och snön!!! De senaste dagarna har det varit helt underbart väder med mellan 10 och 15 minusgrader och strålande sol på en klarblå himmel!! UNDERBARA VINTER!!!!

Kommentarer
Postat av: Charlotte och Esther

Ni verkar ha haft en toppen dag.

Är Hurrta täcket bra? funderar nämligen också på ett sådant. Det som Esther har nu har en förmåga att kasa på ena sidan och har ganska dålig passform.



Härlig bild på Nemo när han njuter av vintersolen.

Är han bättre?

Kram på er och hälsa Pernilla och hennes flock.

2010-01-13 @ 20:19:25
Postat av: erica

Vilka fina bilder du tagit på superfina hundar.

Skönt att det går så bra med lydnaden , Man kan inte hyra in dig ;) hehe.

Ha det bra



Kram

2010-01-13 @ 21:19:44
URL: http://bloggis.se/Pokerface
Postat av: Pernilla

Tack för en underbar promenad!! Ja Harry är en riktig bulldozer, han röjer det mesta i sin väg..tur han e så charmig!

Kram på er!!

2010-01-14 @ 22:59:31
Postat av: Sara

Ja.. kul människa, eller rättare sagt min hundlärare.. :O Alltså.. jag tycker att det är något man bör veta, om man undervisar i hundträning och tävlingsgrenar. Det är liite jobbigt när man känner att man kan mycket mer än sin lärare! ;)



Fina bilder!

Vi hörs.

2010-01-15 @ 16:57:37
URL: http://aymik.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0