inte långt kvar.

Den lilla svart-vita är 5 veckor gammal. Inte långt kvar tills hemmet vänds upp o ner med andra ord :) Hon beskrivs som social och framåt och nästa helg när vi ska ner till malmöutställningen ska vi hälsa på hela familjen :) Ska bli såå kul!

Tack vare den lååånga kalla vintern så har inte Makea börjat fälla än - det är ju lite bra till nästa helg i alla fall! Lite ung för öppenklass är hon ju, lite outvecklad. Men det blir roligt ändå, hur det än går såklart :) Hon blir ju bara finare o finare den lilla pärlan. Hon tar sin tid på sig! :D

I helgen ska jag på bio - Remember Me ♥ Med kusin Anna. Sen på lördag är det Hockey med Thereze :D wohoo! På söndag är det sagt att agilitykursen ska börja, men tror den blir mer framflyttad. Snön vägrar ju flytta på sig..


Kommentarer
Postat av: Sabine

Åh va spännande att det snart är dags!!!:)



bahahaha du vill ju bara se den filmen för att "Patten" är med..hahahahaha ;)



Tack för lyckönskningen!Vi ska bara in och göra så gott vi kan,bara man kommer IGÅNG!!:)Men nästa tävling för mig blir med Capo,husse ska tävla Daisan sen.Jag ser sååå mkt framemot att tävla mid Capo!!Ja och Daisy med såklart men lillkillen har det där "lilla extra" :)

2010-03-11 @ 14:04:11
URL: http://dirtysouthsaussies.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0