1 maj

Är det någon som vet vart april tog vägen?? Jag efterlyser april! Har ni sett april så tveka inte att ringa mig, hittelön!

Det är fan inte kloooookt vad tiden går fort!!!! Det är redan maj - MAJ! Jisses... ja, det är väl bara att hänga på i farten.

Valborg igår va rolig ändå, inget festande utan jobb stod på schemat men jag och Thereze bestämde oss för att lyxa till det lite eftersom vi inte skulle få festa så blev det middag på resturang, mysigt! En god middag med en god efterrätt gjorde magarna smockfulla :) Lite kik i stan hann vi med innan jobbet började. Vi blev itne klara förrän midnatt! Det tog rätt lång tid denna gången. Men lite roliga saker hittade vi på under tiden så ;) hihi.

Idag har Ebba varit här en stund. Mormor och morfar va och handlade och Ebba fick lite tand o tassvård här. Vi tog en sväng upp mot tuvevallens marknad där det är mycket ljud, spel, folk, hundar och hejjarop från fotbollstuneringen. Ebba och Makea är ju vana men det är ju nyttigt för lilla Raz, som va helt oberörd. Fick bära henne i de folktrånga områderna för ser dom inte Ebba o Makea så lär dom ju inte se Raz heller så.. Alla hundarna la sig fint tillrätta när vi stod stilla ett steg åt sidan på gräsmattan. Härligt att ha så duktiga vovvar :)

Vi försökte oss på att ta lite bilder på syskonskaran, inte helt lätt då Razzla mest är överallt men är man snabb så lyckas man ibland få en halvbra bild i alla fall.

Så här kommer dagen resultat av mina livs tre stora kärlekar - mina Juveler ♥



Kommentarer
Postat av: Anneli m flock

Tre väääldigt duktiga tjejer - och så söta. Lilla Razzla har ju blivit stor!!! Min Clemmie fyllde Junior häromdan och nu undrar man var alla de månaderna tog vägen...

2010-05-01 @ 20:59:42
URL: http://www.bloggis.se/winston
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Så underbara bilder på dina finaste sötnosar!!!!;)

Kul att det gick så bra vid fotbollen...

Kramar!!!

2010-05-02 @ 11:20:53
URL: http://bloggis.se/andersson
Postat av: Marie kennel Pousoda

Hej vilken fin liten bild på alla 3 godingar.. Razzla ser ut att måp hur kanon som helst ja verkligen pappa Buz upp i dagen.... :-P



2010-05-02 @ 21:10:25
URL: http://www.vallgaren.se
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Den lilla växer fort. En riktig tuffing är hon också har jag hört. Ha det gott. Kram Anki

2010-05-02 @ 21:46:54
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Maria, Rocky & Malte

Vad fina dina små 3 är :)

2010-05-03 @ 20:19:35
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Lovisa

Gillar om det du skrivit! Mysigt att se lite sunda grejer och inte endast det vanliga sakerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0