Nya vårbilder och en arg tezze...

Va ute i söndags, på Razzlas 3 månader dag, och tog nya vårbilder på hundarna. Lite i vitsippor och lite lekbilder o sånt.

Mitt i all bildtagning så gör kameran tre sega sekvensbilder och sen pajjar den. HUR GLAD BLEV JAG PÅ EN SKALA?!?! Ååååh jag blir såå arg när något som man betalat såå mycket pengar för pajjar när den inte ens är 3 år gammal. Tur var så va den försäkrad och jag åkte direkt in med den och nu är den på lagning. Suck. Kameralös.

Fick i alla fall några bilder. Har lagt upp rätt många på Facebook, så lägger bara ut några här längre ner.

Igår fick hundarna lite träning, två pass var blev det under dagen. Ett inne och ett ute. Inne fick Makea krypa (vilket är ett väldigt dåligt moment :P haha) och Razzla fick stadga i sitt och lite snabba ligg. Ute fick Makea lite mer utrymmeskrävande moment och vi gick igenom klass 2 och brukslydnaden. Har haft paus ett par dagar då Makea i helgen började bädda för sina gosedjur... SUCK! Men igår va hon, för att vara i skendräktighet, helt ok ändå. Det kändes bra. Men längtar till hon är som vanligt igen :P

Idag får Makea en långpromenad och en cykeltur då vi ska iväg på ett mega-träningspass imorron. Razzla ska på valpkurs ikväll.

Makea har så smått börjat fälla av sin päls. Tror att de mesta kommer falla när hon badas på fredag... Jag som älskar hennes fullpälsade kropp ♥

Hemsidan är under stor-uppdatering! Razzla har fått sin sida och MASSOR av sidor har fått text osv. Så kik in där och säg gärna till om något inte stämmer med länkar osv. Den är inte klar än, ska fortsätta senare idag.

Här kommer bilderna:

Tezzes vackra vargar


Den bästa, vackraste, underbaraste Ängel Blå ♥


Min sötnos till Duracellkanin!




Razzla 3 månader, hon växer ändå en del ;)



Mitt liv ♥


Har filmat Razzlas första möte med vår lilla hundpool. Hon såg för jäkla rolig ut när hon plaskade som en glaning och kastade bollar omkring sig. Filmen kommer upp i veckan!

Kommentarer
Postat av: Sabine

Hahahahaha ja visst är filmen sleten!:)Kul att nån fattade att det skulle vara roligt hahahhaha :)De flesta tyckte det va fint men det skulle ju vara kul!hahahaha :)



Fan va synd på kamera och särskilt nu när du har valpis och vill fota mycket,vi får fota till dig på utställningen!



Javisst ska det bli kul att ses!!Wohoo!:)Fiiiina bilder på fiina undar :)



Kraom

2010-05-04 @ 10:28:45
URL: http://dirtysouthsaussies.wordpress.com
Postat av: erica

fina bilder på fina hundar. så härligt att det börjar bli bättre väder nu.



Så är det alltid med saker dom går sönder när man behöver eller skall använda dom det kommer man aldrig i från. Man blir bara så himmla sur när det händer.



hoppas kameran blir snabbt fixad iaf. :) ,

Ses till helgen



kramar

2010-05-04 @ 21:09:55
URL: http://bloggis.se/pokerface

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0