uppdaterat!

Efter att nästan ha slängt datorn i väggen eftersom programmen inte vill fungera som dom ska så är ÄNTLIGEN en uppdatering av hemsidan här! Lite nytt under hundar, och det vanliga, typ grattis och sånt är uppdaterat. Under makeas lydnadsresultat också.. utställningarna har jag glömt, får väl sätta mig nån kväll igen o gå igenom alla sidor, haha.

 I övrigt så lever vi. Jobbar just nu heltid och trivs bra på jobbet :) Träningen med Makea går framåt, och förutom att hon är lite ringrostig (jag med) så sitter momenten fint! Eh ja, jag har ju totalt glömt bort vittringen och metallen har vi inte tränat,,, men ja :P man kan inte komma ihåg allt! haha. Just nu går det ju inte att gå normalt ute så för att förhindra skador har vi i helgen kört teori:


Harry fuskar med kalle anka! Han tycker han redan kan allt :) Makea pluggar brukslydnaden och Nemo går igenom lydnadsbibeln ;) haha

Pernilla har ju dessutom bestämt när tävlingssäsongen ska börja,, så ja, det är väl dax att sätta krut i baken?!


Kommentarer
Postat av: Linda, Jojje och Milou

Äntligen kom uppdateringen!!! ;) Kul att du har fått jobb!!! Lycka till i 3:an!!

KRAM!!!!

2011-01-17 @ 21:12:19
URL: http://bloggis.se/Milou
Postat av: Pernilla

Hahahahaha!!! du e GALEN!!! <3

2011-01-17 @ 22:24:11
Postat av: charlotte

Tycker synd om Harry! Hade han fått brukslydnaden så hade inte han behövt ta till Kalle Anka. Å Nemo vill ha Agility Strategisk handling för bättre positioner. Ska man lyckas med studierna så är studiematerialet väldigt viktigt.



Kram

2011-01-18 @ 12:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0